• Autófóliázás és Biztonsági fóliák...

Karosszéria fólia / wrapping

AUTÓCSOMAGOLÁS

Változtassa meg autója színét ha nem tetszik, vagy már megunta. Ön is használja ki a fóliázás előnyeit a fényezéssel szemben, ha olcsóbb és gyorsabb megoldást keres a színváltoztatásra. Gépjárművének egyedi megjelenést szeretne, kiváló minőségben átfóliázzuk autóját legyen az metál, matt, vagy karbon anyag.
Az autócsomagoló fóliák széles színválasztéka garantáltan egyedi hatást biztosít. Autóját lehet részlegesen, vagy teljesen bevonni az általunk telepített anyagokkal. A fóliázás nagy előnye, hogy sérülés esetén elég az adott felületen lecserélni az anyagot és nem kell az egész autót újrafényezni. Szín,- és árnyalatbeli eltérés nem lesz.
A fólia eltávolítása sem jelent gondot, mivel néhány óra alatt az eredeti fényezés rongálása  nélkül visszabontható a karosszériáról. A fólia nem károsítja az autó eredeti fényezését szakszerű eltávolítás esetén, sőt meg is óvja a fényezést a különböző sérülésektől, így értékét is növeli.
Külső és belső elemek befedésére egyaránt alkalmas.

Rólunk mondták...

  • Még egyszer köszönöm a fóliázást, nagyon szép lett az autó! Azóta nem égeti a nap a fejemet és legabább 10 fokkal hűvösebbnek érzem a levegőt! Szabó Ádám - Robinson Music Pub Étterem
  • Tökéletes munkát végeztek a srácok az autómon. Profi fóliázás, jó ár, minőség! Köszönet érte! Zsiri - fotós
scroll up