• Autófóliázás és Biztonsági fóliák...

Az autóüveg fóliázás ELIT kategóriája a STRATOS fólia

Selectpro

LLumar SelectPRO

2019-ben Európába is megérkezett a LLumar SelectPRO program. A program célja, hogy a világpiacon is különlegesnek számító elit termékeket a minőségüknek és különlegességüknek megfelelő exkluzív körülmények között szereljék az autók üvegfelületeire a fóliázók. A SelectPRO feltétele, hogy az adott autófóliázó műhely a legmagasabb minőségben végezze a munkát, valamint az ügyfelek a 21. századnak megfelelő komfortos környezetben várakozhassanak autójukra. 

Műhelyünk Európában az elsők között érdemelte ki a LLumar SelectPRO rangot, Nyugat-Magyarország egyetlen SelectPRO műhelye vagyunk! 

ÚJ! STRATOS autófólia széria

A STRATOS a LLumar autófóliák elit kategóriája, kizárólag SelectPRO műhelyekben érhető el, Nyugat-Magyarországon kizárólag nálunk. Az exkluzív autófólia különlegessége a szabadalmaztatott Hybrid-Matrix technológiájának köszönhető. Ez az egyedülálló gyártástechnológia lehetővé teszi, hogy a korábbi csúcskategóriás autófóliáknál már ismert nano-kerámia réteg többszörözve legyen jelen egyetlen fóliában, ez több milliárd nanoszkópikus kerámia részecskét jelent. Ennek köszönhetően a STRATOS 97% SIRR értékkel rendelkezik. 

SIRR = Szelektív Infravörös visszaverés: azon szoláris infravörös sugárzás mérőszáma, mely nem kerül közvetlen áteresztésre az üvegen. Az infravörös sugárzást elsősorban hőként érzékeljük, ezért gyakorlatilag a STRATOS a legmagasabb hővédelemmel rendelkező LLumar autófólia.

A nano-kerámia technológiából adódóan a STRATOS autófóliák teljesen fémmentesek, ezért nem okoznak interferenciát a vezeték nélküli elektromos eszközök, pl.: mobiltelefonok, GPS, kulcsmentes nyitás, stb. működésében. A LLumar autófóliák, így a STRATOS is az UV sugarak 99%-át visszaverik, így utazás közben is biztonságban tudhatjuk gyermekeinket és magunkat a káros sugaraktól. 

Válaszd Te is a csúcstechnológiás STRATOS autófóliákat!

Bővebben az autóüveg fóliákról

Dunántúlon csak nálunk elérhető a STRATOS prémium fólia

Rólunk mondták...

  • Még egyszer köszönöm a fóliázást, nagyon szép lett az autó! Azóta nem égeti a nap a fejemet és legabább 10 fokkal hűvösebbnek érzem a levegőt! Szabó Ádám - Robinson Music Pub Étterem
  • Tökéletes munkát végeztek a srácok az autómon. Profi fóliázás, jó ár, minőség! Köszönet érte! Zsiri - fotós
scroll up