• Autófóliázás és Biztonsági fóliák...

Biztonsági fólia

Betörésvédelem

Biztonsági fólia

A biztonsági fólia létezik színtelen és színezett formában is.
Színtelen biztonsági fólia: Az átlátszó, másnéven víztiszta biztonsági fólia, láthatatlan védelmet nyújt az ablak üvegfelületén. Megnehezíti a behatolást üvegen keresztül , mely köszönhető a nagy szakítószilárdságának. A gyártási technológiának köszönhetően 100-300 mikron vastagságban telepíthető.
Üvegtörés estén egybentartja az egész üvegtáblát, így a szilánkok nem tudnak balesetet okozni a mögötte lévő emberekben. A 300 mikron vastag fólia A1-es minősítéssel rendelkezik. Védje Ön is otthonát, irodáját, üzlethelységét, értékeit, az általunk telepített biztonsági fóliával.
Színezett biztonsági fólia: nemcsak betörésvédelmi célra alkalmas, hanem hő- és fényvédő  tulajdonsága is rendkívül jó. Megnehezíti a belátást az üvegfelületen, mivel teljesen tükröződő látványt nyújt, ezzel esztétikus megjelenést biztosít  az épület üvegfelületén.
A munka elvégzése után Tanúsítvánnyal igazoljuk a szakszerű telepítést, mely egyben a garancialevél is és a Magyar Biztosítók Szövetsége által elfogadott okmány.

Rólunk mondták...

  • Még egyszer köszönöm a fóliázást, nagyon szép lett az autó! Azóta nem égeti a nap a fejemet és legabább 10 fokkal hűvösebbnek érzem a levegőt! Szabó Ádám - Robinson Music Pub Étterem
  • Tökéletes munkát végeztek a srácok az autómon. Profi fóliázás, jó ár, minőség! Köszönet érte! Zsiri - fotós
scroll up