• Autófóliázás és Biztonsági fóliák...

Hő- és fényvédő fólia

Hő, fény és belátás elleni védelem, szigetelés, UV-szűrés

Hő- és fényvédő fólia

Az építészetben sok esetben beépítés után derül ki, hogy az üvegek nem felelnek meg az előírt szabványnak, vagy nem minden tekintetben követik a biztonságtechnikai előírásokat, valamint a hő- és fényszűrés szempontjából nem kedvezőek. Az általunk telepített fóliákkal utólag, viszonylag kis ráfordítással pótolni lehet az üveg hiányos tulajdonságait, amelyre szükség lehet hő, fény és belátás elleni védelem, szigetelés, az UV- sugárzás kiszűrése, a fakulás nagymértékű csökkentése, biztonsági- és vagyonvédelmi, ill. baleset megelőzési okokból, vagy akár adatvédelmi szempontból is.
Hő- és fényvédő fóliát beltérben és kültérben egyaránt gyártanak. Céljuk: meggátolni a belső légtér felmelegedését üvegen keresztül. Nagyobb üvegfelületeknél jelentősen lecsökkenti a klímaberendezés használatát, ezért költséghatékony üzemeltetést biztosít. (pl: bevásárlóközpont, csarnok tetőbevilágítója).
Ügyfeleink szakszerű kiszolgálása érdekében törekszünk a személyes kapcsolat kialakítására. Épület fóliázása esetén a helyszínen segítünk a leghatékonyabb anyag kiválasztásában.
Ehhez szolgáltatjuk a fóliamintákat és műszaki paramétereit, egyúttal felmérjük a fóliázandó üvegfelületet és tájékoztató árat adunk a fóliázás várható költségeiről.

Rólunk mondták...

  • Még egyszer köszönöm a fóliázást, nagyon szép lett az autó! Azóta nem égeti a nap a fejemet és legabább 10 fokkal hűvösebbnek érzem a levegőt! Szabó Ádám - Robinson Music Pub Étterem
  • Tökéletes munkát végeztek a srácok az autómon. Profi fóliázás, jó ár, minőség! Köszönet érte! Zsiri - fotós
scroll up